Diensten
electronics4.jpg

Door de jarenlange ervaring van onze handelsactiviteiten en het grote inkoopvolume is L.A. Systems in staat om zeer concurrerend aan te bieden.
Er wordt in principe uitsluitend bij gecertificeerde leveranciers met korte doorlooptijden in onze toeleveringsketen ingekocht en staan wij daardoor garant voor een hoge leverbetrouwbaarheid.Uitzondering hierop zijn de obsolete componenten, welke worden betrokken ook bij zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers of  er zal een geschikt alternatief aangeboden worden die binnen de specificaties van het origineel valt waardoor ook hier geen stagnatie ontstaat in de afgesproken uitlevering.
Ook stellen wij voor een aantal klanten componentenpakketten samen om die vervolgens “Just In Time” te leveren. Naast een logistiek- en inkoopvoordeel levert dit ook een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Wij zorgen ervoor dat alle componenten in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar zijn. Verder zorgt de excellente kennis van het tijdig in huis halen van alle benodigde componenten er dagelijks voor dat uw productie geen vertraging oploopt, waardoor u niet hoeft te investeren in uw eigen voorraad. Indien er sprake is van lastig verkrijgbare of allocatie componenten dan vinden wij ze voor u middels in ons uitgebreide leveranciers netwerk.

Naast het leveren van elektronica onderdelen kunnen wij eventueel als totaal concept ook de electronica assemblage voor u verzorgen.

Mocht u de behoefte hebben om hierover meer te weten te komen dan kunt u telefoneren naar L.A. Systems, 0182329377 en vraag naar de verkoopafdeling. Zij staan u graag te woord.